15 Kasım 2011 Salı

tasarımın yemek hali:)














      Pilavın sunumla bu denli farklı hale gelmesi şaşırtıcı . Pilav sevmeyen çocuklar bile buna dayanamazdı heralde:) tasarımın ucu bucağı yok tabi dekorasyonunda bir tabağı dekore ederken elinizdeki basit malzemelerle bambaşka şeyler yaratabiliyoruz.  Bir portakaldan kedi yapılabiliyor. Göze çok hoş gelen dekorlar.
      Tatilde en çok sevdiğim alanlardan biride süslü yemeklerin olduğu bölümdür. Bütün gün yüzüp yorulup güzel bir duş alıp sonra beklenen yemek keyfi paha biçilemezdir ama gittiğin yere bağlı tabiii   bir keresinde bodrumda çok büyük bir otele gittik oda numaramız 5000 kusürlü rakamlarda denize inmek için nerdeyse 1 kilometre yürüyorsun havuzlar geçilir oyun parkları geçilir kahve alanları geçilir ve sonunda kıyı göründü diye dalga geçerek iskeleye varılır sonra bir bakarsın biri telefonunu falan unutmuş!!  ne  odaya geri dönmek mi? saçmalama hadi yüzelim diyenler mi ararsın sonra akşam olur güzel bir duştan sonra arkadaşlarla haberleşip yemeğe inersin ve tam bir kabusss   ruslar çıldırmış....  full dolu olan bir yemek alanı 120 kiloluk bayanların bayların tepeleme dolmuş tabakları nerdeyse pilav üstü baklava modundalar  yani o derece o gün orda bişiyler bulup kendimizi dısarıda bir masaya atıp yemeğimizi yedik ve ertesi gün soluğu kasita da aldık diğer gün gümüşlükte balık yemeğe giderek tatilimizin akşam yemeklerini dışarda yemeğe karar vermiştik. :))
 Ben ne demiştim başta süslü yemek bölümlerini seviyorum mu demiştim  her otel de değil galiba ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder